İSTANBUL / KADIKÖY - Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Moda Cad. Cem Sokak No 99 Kadıköy / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır, eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; mesleki, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Misyon
Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.
Başarılar
Okulumuzun akademik, spor, resim , makale- kompozisyon ve yiyecek içecek hizmetleri alanlarında ulusal ve uluslararası yarışmalarda bir çok derecesi bulunmaktadır. Başarılarımız menüsünden detaylı bilgi alabilirsiniz.
Fen Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
8:30 / 15:45
Doğalgaz Merkezi Sistem
Fatih Projesi Fiber İnternet
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
YOK
0 - YOK
Ulaşım
Kadıköy Rıhtımdan ve Metro İstasyonundan yürüyerek 10 dakika,Tramvay ile 5 dakika; Bahariye Caddesi ve Boğa Heykelinden yürüyerek 5 dakika; Metrobüsten yürüyerek 15 dakika
OKULUMUZUN ÖĞRENCİ SERVİSLERİ MEVCUTTUR
Yerleşim Yeri
Okulumuz Kadıköy´ün Merkezinde, Moda Caddesinin Tramvay Yoluyla kesiştiği noktada yer almaktadır.
Kadıköy´ün Merkezinde Moda´da
KIZ VOLEYBOL TAKIMI - KIZ BASKETBOL TAKIMI - MASA TENİSİ TAKIMI
OKULUMUZ HER YIL, BİLİŞİM BÖLÜMÜ İLE ROBOT YARIŞMALARINA KATILMAKTADIR.
Elektronik Atık Toplama ( Hazırlık Aşamasında - Bilişim Teknolojileri Bölümü )
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
AB BAKANLIĞI ERASMUS PROJESİ (2015 BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ) “Bilişim Bilgilerimizi Avrupa Sürümüne Güncelleme”